دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

ورود غافلگیرانه افسران مصری به یمن

ورود غافلگیرانه افسران مصری به یمن یک روزنامه عربی نوشت: در پی عملیات اخیر صنعاء علیه ابوظبی، تعدادی از کارشناسان نظامی مصری در اقدامی غافلگیرانه وارد یمن شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر صحنه جنگ یمن در روزهای جاری شاهد تحولات سریع در دو سطح میدانی و سیاسی است.

در همین ارتباط، روزنامه «العربی الجدید» نزدیک به قطر به نقل از منابع خاص نوشت، یکی از تحولات غافلگیرانه چند روز اخیر در صحنه یمن ورود کارشناسان نظامی مصری به یمن بویژه به جنوب یمن است؛ این افسران پس از عملیات تنبیهی صنعاء علیه ابوظبی و به منظور بررسی برنامه‌های نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی- اماراتی وارد این مناطق شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده، تیمی متشکل از هفت افسر نظامی عالی‌رتبه مصر در اتاق عملیات میدانی تیپ موسوم به «العمالقه» وابسته به امارات حضور دارند، تیپی که در حال نبردی سخت با نیروهای وابسته به صنعاء در استان «شبوه» است.

منابع آگاه افزودند: از جمله مأموریت‌های واگذار شده به کارشناسان نظامی مصری آماده کردن طرح‌هایی برای توسعه حمله زمینی نیروهای وابسته به ائتلاف علیه مناطق تحت تسلط نیروهای صنعاء به‌علاوه تهیه برنامه‌های فشرده برای تأمین امنیت مناطق حیاتی با هماهنگی نیروهای ائتلاف سعودی است.

بر اساس این گزارش، اقدام مذکور قاهره در راستای نزدیکی مصری- سعودی از یک طرف و نیز تلاش‌ها برای پایان دادن به تنش در روابط مصر با امارات از طرف دیگر است.

در ادامه این گزارش آمده؛ ریاض سه میلیارد دلار ودیعه در بانک مرکزی مصر گذاشته تا به این کشور برای التزام به تعهداتش کمک کند و از سوی دیگر به قاهره در مقابله با بحران اقتصادی کمک کرده باشد.

منابع مذکور افزودند: ائتلاف بانک‌های حاشیه خلیج فارس از جمله دو بانک اماراتی آماده‌اند که ۲.۵ میلیارد دلار به مصر وام دهند. از سوی دیگر یک منبع دیپلماتیک غربی اعلام کرد، هیئت دیپلماتیک مصر در آمریکا، نقشی پررنگ برای قانع کردن دولت آمریکا به وارد کردن جنبش انصارالله یمن در لیست گروه‌های تروریستی بازی می‌کنند.

نیروهای مسلح یمن دوشنبه هفته گذشته پایگاه الظفره را هدف قرار دادند؛ پایگاهی که در ۳۲ کیلومتری جنوب ابوظبی قرار دارد. این پایگاه مقر اصلی هوایی نیروهای آمریکایی در منطقه است. این دومین عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به ابوظبی طی یک هفته اخیر است؛ عملیات‌هایی که پس از هشدارهای مکرر صنعاء به امارات مبنی بر لزوم توقف تعرض به یمن انجام می‌شود.

علی الموشکی، نایب رئیس ستاد مشترک ارتش یمن تأکید کرد که نیروهای این کشور، بانکی از اهداف حساس و دقیق کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی- اماراتی را در اختیار دارند./قدس

کلمات کلیدی: مصر یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار